Klimatisatie

Rob Air heeft voor iedere klimatologische uitdaging een passende oplossing. Van het installeren van een eenvoudige airco tot het aanleggen van een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. U geniet 100% zeker van airco op maat. Of u ons nu inschakelt voor een klein of groot project, uw behoeften krijgen onze volledige aandacht.

Hybride systemen

Hybride Systemen: koelen en verwarmen met water.

Het gebruik van koelmiddel verminderen? Dat kan dankzij hybride systemen voor hotels, winkels, kantoorgebouwen... Bij een Hybride VRF kunnen de voordelen van directe expansie enerzijds en die van een waterdragend systeem anderzijds gecombineerd worden. Het systeem is daarmee een volwaardig alternatief voor het traditionele vierpijps watersysteem.

Ventilatie

Ventilatie bij particulieren en professionelen.

Een ventilatiesysteem is geen optie, maar noodzakelijk voor gezonde binnenlucht. Kies voor een gezond binnenklimaat bij u thuis of in uw bedrijf dankzij ventilatie. Een ventilatiesysteem voert koolzuurgas, vocht en verontreiniging af en voert verse lucht aan.

Een C-systeem of D-systeem? Rob Air adviseert u graag.

VRF

VRF: de ideale klimatisatie voor grote gebouwen.

VRF/V (Variable Refrigerant Flow/Volume) is een interessant klimaatsysteem voor grotere gebouwen met veel ruimtes waar zowel nood is aan verwarming als aan koeling. Dit is klimatisatie die we voornamelijk in kantoorgebouwen, hotels, winkels en restaurants installeren.

Energie besparen door warmteterugwinning.

Warmtepomp

De warmtepomp die bij u past.

Denkt u aan het installeren van een warmtepomp? Kies dan het systeem dat het best past bij uw woon- of werkomstandigheden. Bij warmtepompen bestaan er verschillende systemen, de keuze van het juiste systeem hangt af van de situatie. Er is ook een groot verschil in rendement en prijs. Wij leiden u graag doorheen verschillende opties en staan u bij met professioneel advies wanneer u dat wenst.

Project:
GRAFITYP / Office
Project:
TBWA / Office